Solid Gold/fi

From Zak
Jump to: navigation, search
Solid Gold
Pelin otsikkoruutu
Kehittäjä Night Owl Design
Julkaisija Night Owl Design
Suunnittelija Frank Wille (ohjelmointi)
Gerrit Wille (grafiikka)
Pierre Horn (tarina)
Säveltäjä Gerrit Wille
Julkaistu 31. joulukuuta 2013
Alusta Amiga
Lajityyppi Tasohyppely
Pelaajat Yksinpeli
Lataa ADF
Lisätiedot
Kävijöiden arvio
Arvosana: --% (äänestä)
Arvostelut
Arvostelija Arvosana
{{{Publication}}} {{{Score}}}
{{{Publication2}}} {{{Score2}}}
{{{Publication3}}} {{{Score3}}}
{{{Publication4}}} {{{Score4}}}
{{{Publication5}}} {{{Score5}}}

Harrastajien tekemien Amiga-pelien esittelyssä vuorossa on saksalaisen Night OWL Designin tekemä Solid Gold. Perinteiseen tyyliin toteutetussa tasohyppelyssä pelaaja astuu seikkailija ja arkeologi John Kaylen saappaisiin kulkien neljän maailman ja yhteensä kymmenen tason läpi.

Pelaaminen

Tarina alkaa John Kaylen saadessa kirjeen lordi Joffrey Montgomeryltä, joka kertoo tarvitsevansa apua nykyisessä projektissaan. Kayle lähtee Etelä-Lontooseen, jossa hän näkee Montgomeryn verisenä tuolillaan. Ennen kuolemaansa Montgomery pyytää etsimään hallussaan olleen Mayojen aarteen. Kayle poistuu salaisesta ovesta ja seikkailu alkaa.

Vastaan tulevat viholliset raivataan pois tieltä päälle hyppäämällä. Pisteet tuplaantuvat, jos samalla kertaa ilman maahan koskemista hypätään myös toisen vastustajan päälle. Keräämällä 50 jalokiveä pelaaja saa ylimääräisen elämän.

Pelin ulkoasu on saanut vaikutteita muun muassa Turricanista ja Rick Dangerousista. Kaikilta osin viimeistelty toteutus tekevät Solid Goldista ehdottomasti kokeilemisen arvoisen. Peli toimii emulaattoreilla, sekä kaikissa Amigoissa, joissa on vähintään Kickstart 1.2 ja 1 Mt RAM-muistia.

Aiheesta muualla


Language: EnglishSuomi